TEAM BUILDING – MED LIVET SOM INDSATS

I weekenden 22-24 september var vi (Fortunas Liga Damer) på team building tur på en svensk ødegård.

Turen begyndte fredag eftermiddag, hvor bilerne kørte mod ”Mårdaklev”, da den eksakte lokation ikke var til at finde på en GPS. Fra Mårdaklev havde vi kun et kort til at vise resten af vejen til ”the middle of no where”.

Efter ankomsten foregik resten af aften rundt om bålet, hvor ejeren Karsten Yde fra ”Svensk Kano Ferie” fortalte gyserhistorie eller rettere sagt ”sande historier” om mordere og vilde dyr.

Forud for turen havde vi frygtet det værste, da vi intet havde fået at vide omkring indholdet af turen, og dermed heller ikke om sovepladser og toiletforhold. Heldigvis viste det sig, at være det hyggeligste lille sted med stort fælles soveloft og udmærket toiletforhold (hvis man kan lide edderkopper).

Lørdag morgen vågnede vi, og afleverede vores telefoner til trænerne, hvorefter vi mødte spændte op til morgenmaden, for at høre om den kommende dags bedrifter.
Første opgave på dagsordenen var at pakke en taske, som skulle indeholde: 1 sæt tøj som måtte blive vådt, og 1 sæt tøj som måtte blive meget vådt og beskidt.

Derefter skulle vi samarbejde om at læsse kanoerne på lad, hvor vi derefter kørte mod ukendt lokation

Da lokationen var nået, gik kanoturen i gang. Kanoturen foregik 2 og 2, hvor vi var parret op i vores nye ”accountability partners” (ansvarligheds partnere). Derefter gik turen i kurs mod fjerne kyster.

Vi befandt os på en stor sø omgivet af idyllisk skov og spejlblankt vand, som kun blev forstyrret af Justin Bieber sang og Berglinds lille svømmetur i vandet.

Efter ca. 2 timers sejlads var vi igen på land og spiste frokost, hvor endnu flere valgte at tage en tur i den kolde svenske sø.
Efter frokosten gik den med fulde kraft mod endnu en ukendt lokation, hvor kanoerne endnu en gang skulle læsses på lad korrekt, gennem samarbejde. Tøjet skulle herefter skiftes til ”dette-må-gerne-gå-i-stykker-og-blive-vådt”-tøj.

Herefter gav Karsten og resten af guiderne os en GPS med indtastede koordinator og et kompas til selv at finde hjem. Vi fik at vide, at vi skulle gå i fugleflugtslinje hjem, at der var 3,65 km og at de hurtigste havde gjort det på 1 time. Sæt i gang…

Det var en flot og spændende tur, hvor vi både fik gået i skov, sump, mudder, bæk, mos og fældede træer. Mellem både bier og slanger kæmpede vi os sammen, som et hold tilbage til lejeren, og der var højt humør hele vejen. Stort set alle nåede at lave yndige stunts/landinger, hvor heldigvis ingen kom noget til (bortset fra et par ridser i stoltheden).

Da vi kom tilbage til de spændte, ventende guider og trænere, så de noget bekymrede ud – det viste sig, at vi havde gået i 3½ time og i alt havde vi gået 9 km (frem for de 3,65 km…). Vi mente selv, at vi havde klaret opgaven hurtigt – taget i betragtning, at vi havde gået næsten 3 gange så langt som tænkt.

Lørdag aften stod den på burger over bål efterfulgt af ”s’mores” (ristede skumfiduser med mariekiks og chokolade) og hyggelige lege.

Søndag morgen fik vi lov til at sove en smule længere efter gårsdagens overlevelsestur, og vi skulle mødes klar kl. 9.30.
Søndagens og weekendens sidste udfordring blev klatring – på 10 m. høje vægge i 3 forskellige hældninger og en 15 m. høj pæl, hvor man til slut skulle rejse sig op og stå med armene ud til siden (se billede).

Alle blev presset til det yderste og ud af deres ”comfort zones”. Her viste det sig, at være super god team building i, at føle sig tryg i en meget ubehagelig og presset situation, fordi man altid havde sit hold bag sig. Vi var alle med til at hjælpe hver enkelt under klatringen, så de kunne nå deres mål.

Vi har efterfølgende reflekteret over turen til træning, og sammen fundet ud af, hvordan vi vil tage alt dette med os ind på banen.

Vi synes alt i alt at turen har gjort holdet stærkere og at ”we got each others back”!

STORT TAK TIL Svensk Kano Ferie, KARSTEN, AMANDA OG MATHIAS OG TIL DE SØDE FORÆLDRE, SOM LAGDE BILER/PENGE TIL TUREN – OG IKKE MINDST BESTYRELSEN FOR AT SPONSORERE DENNE FANTASTISKE WEEKEND!

https://www.svenskkanoferie.dk/

Udgivet i Alle nyheder, Liga, Nyt fra klubben.