FORTUNA HDS – NR. 1 I TURNERING OG POKAL!

 

Med den sidste turneringskamp mod Kolding VK søndag d. 3. december, som endte med en sejr på 3-1 (efter et lidt sløvt 2. sæt) så er det som skrevet i sten at HDS-holdet overvintrer på førstepladsen. DSIO ligger skarpt i svinget på andenpladsen, med stadig ikke med nok point til at kunne true Fortuna (PS: De har endda fået TO skrivebordssejre!).
Kun ét nederlag blev det til i efterårs sæsonen, og holdet ser stærkere ud for hver måned der går, i takt med at trænings-kvaliteten stiger for gang til gang. Så må vi se om modstanderne tør stille op imod herrerne i foråret 🤔

 

Derudover så spillede holdet mandag d. 11. og d. 18. december pokalkampe mod hhv. DSIO og Hårslev (som kun stiller op i pokalen). Kampen mod DSIO var til dels frygtet, da holdet før havde set hvad DSIO kan præstere på en træningsaften – men Fortuna viste, at når det gælder hæder og ære, ja så kan man godt pakke træningsheldet sammen. Kampen blev vundet 3-0, og der var endda nok energi tilovers til at halvdelen af holdet spillede 3v3 Backspike.

 

Kampen mod Hårslev blev vundet stensikkert med 3-0, og alle mand fik spilletid da Coach Leif kørte med forskellige opstillinger til alles glæde. På trods af nærmest flyvende udskiftninger, ja så sænkede det aldrig tempoet og kampen flød som melboller i den lune Fortuna-suppe!

 

Efter kampen d. 11. december blev der lige tid til et smukt holdbillede af de maskuline mænd 😍
Fra herreholdet til alle jer – Glædelig Jul og et Godt Nytår! ☃️

 

 

Udgivet i Alle nyheder, Breaking, Nyt fra klubben, Senior.