Trænerteam til Ligaholdet

Vi er godt og vel ved at have styr på trænerteamet og er glade for at kunne meddele at Britt Hofstedt har sagt ja til at være Headcoach i den kommende sæson.
Mikael Hauge vender tilbage som assistenttræner til minimum 1 ugentlig træning og kamp.
Herudover arbejder vi på at finde en assistent mere, da planen er at være to trænere til hver træning. Derved bliver der mulighed for at dele truppen op, samt at give mere feedback til spillerne under træning.

Lars Hauge udtaler: “Vi føler vi har fået en rigtig god løsning med Britt som headcoach. Netop fordi hun kender spillerne fra tidligere sammenhænge og derved ikke skal starte på bar bund, men blot bygge videre på det arbejde der allerede er gjort.
Der er ingen tvivl om at Britt har de kvalifikationer der er nødvendige på trænersiden, og med Mikael + ? som ekstra kapaciteter vil vi også på coachsiden opleve en anderledes stil end de sidste sæsoner.”

Sæson 2018-2019:

* Holdet kommer til at træne 4x ugenlig.

* Samme træningstider som sidste sæson, bortset fra lørdagen som udgår. Dvs.
Mandag 20-22, tirsdag 18.30-20/20.30, torsdag 19-22 og fredag 18-20.

Da både Britt og Mikael er med Dame A i starten af august, (Mikael er med hele august) starter træningen tirsdag den 14. august – Vi mødes 17.30 til møde inden træning.

Vi holder åben træning august ud, hvor det er muligt for alle der har lyst til at prøve kræfter med volleyligaen, kan komme og træne med. Er du interesseret kan du kontakte Britt på mail: Hofstedt_1991@hotmail.com

Vi ser frem til den nye sæson.

Udgivet i Alle nyheder, Breaking, Liga, Nyt fra klubben, Senior.