Fortuna tabte sidste grundspilskamp

Brøndby – Fortuna 3-0 (25-16, 25-14, 27-25)

Det var en lille trup der tog afsted til Brøndby, da 4 spillere er til U-stævne, 1 lå med influenza og 2 er skadede. Men de 8 tilbageværende var klar på at tage kampen op mod de ubesejrede Brøndby-spillere.
Fra start af var disciplinen god og Brøndby tvunget til at lave pointene selv. Desværre faldt niveauet undervejs i 1. sæt og indtil 10. point til Brøndby i 2. sæt. Herefter var det en jævnbyrdig affære, hvor især 3. sæt burde være gået anderledes. 3 sætbolde blev misset endda med to på fejlkendelser i det 3. sæt, og herefter tog Brøndby sejren med 2 serveesser.
Vi er tilfredse med langt størstedelen, men tabte til et hold med langt større fysik end os. Vi har sæsonen igennem kæmpet med at præstere som idag i alle kampe, men må erkende at bunden ind imellem er gået ud af holdet når de vigtige kampe skulle spilles. Men der er noget at bygge videre på, og kan niveauet fra dagens opgør holdes i kvalifikationen, burde vi også få en plads i næste års volleyliga.
Kampens spiller var Meli, men i tæt konkurrence med Laura Hagemann der spillede sig flot op undervejs med vigtige point både i selv og angreb.

Næste kamp bliver sandsynligvis på lørdag imod Randers-Ikast på udebane. En vigtig kamp for begge hold, idet at et nederlag vil give ekstra pres ifht puljens tredje hold fra VT Esbjerg.

Udgivet i Liga.