Fortuna fortsætter i ligaen

Fortuna Odense Volleys ligadamer spiller i denne sæson om at blive i landets bedste række. Men inden sidste kvalifikations kamp er spillet så er tingene afgjort, da Lyngby Volley har trukket deres hold til den kommende sæson. Så derfor er der plads alle 3 hold som spiller om at være med i ligaen. Det betyder dog ikke at resultatet af kval. spillet ikke er vigtig, fordi vinderen af kval. spillet bliver nemlig rangeret som nr. 6 og har dermed en nemmere seedning til næste sæsons pokalturnering. PT. Ligger Fortuna nr. 1 og det er en placering der skal holdes over de sidste 2 kampe.

 

Sæsonens sidste hjemmekamp er søndag d. 17/4 kampstart kl. 14.00 i Klostermarkhallen. Sæt kryds allerede nu, der kommer mere info om selve dagen, når vi nærmer os.

 

Nedenstående link er pressemeddelelse om Lyngbys trækning af holdet.

http://volleyball.dk/index.php/turnering/item/1206-lyngby-volley-traekker-dameholdet-i-volleyligaen-efter-denne-saeson

Udgivet i Liga.