Kristen Karlik tilbage i Odense

Vi er rigtig glade og stolte over at kunne præsentere Kristen Karlik som træner for Fortuna

Odenses ligadamer. Efter et år hjemme i USA, hvor hun har arbejdet som volley træner, er hun tilbage i Odense igen.
Kristen er utrolig vellidt i klubben og alle omkring holdet glæder sig til at arbejde sammen med hende igen. Kristen skal fortsætte arbejdet med at udvikle unge talenter til etablerede ligaspillere.

Om turen tilbage til Fyn, siger Kristen
“First, I´d like to thank Fortuna for the opportunity to once again coach the Liga team. Odense is really a home away from home for me where I have been welcomed in and treated like family. I am extremely excited for this upcoming season! I know our gym will be full of athletes excited to learn and grow, and I look forward to the development of each player. I thank the club for trusting me with this process and giving me the space to work and develop the team. I can´t wait to be back in Denmark and look forward, in patient anticipation, to the journey that awaits us”

Det er lykkedes os at få Kristen tilbage, med hjælp fra Odense Internationale Skole. Skoleleder Johanne E. Skaanes-Allo udtaler om samarbejdet:
“Vi er så glade for at samarbejdet mellem Fortuna og Odense International School har resulteret i at Kristen Karlik vælger Odense igen.  Hun er en stor kapacitet og ressource for en skole og klub der gerne vil udvikling.”

Med træneren på plads skal der nu arbejdes på selve truppen. Vi håber, at alle de unge dygtige spillere, som har været med omkring holdet i den netop afsluttede sæson, vil være at finde i hallen igen.

Udgivet i Alle nyheder, Liga, Nyt fra klubben.