Islandsk islæt til Fortuna

Berglind spiller i den kommende sæson i Fortuna Odense Volley

Vi er utrolig glade for at Berglind har valgt at spille for os, og derved danne makkerpar med Emma Lund på hæver pladsen. De 2 vil komme til at supplere hinanden, presse hinanden og på den måde gøre hinanden bedre. Det betyder meget at vi har 2 meget kompetente hæver, de vil begge for god mulighed for at vider udvikle deres talenter.

Klubbens nye træner Kristen Karlik er også meget tilfreds hæver situationen og siger følgende. ” We are very excited that Berglind will be playing with Fortuna this season! She will add so much depth in the setter position for us. She is extremely athletic and reads the game really well. She has a lot of experience both in the indoor and beach game, and I know she has a very high volleyball IQ. We can’t wait to have in the gym and start practicing”

”Min forventninger til sæsonen er selfølgelige at vinde nogle kampe, men jeg har også fået at vide at Fortuna har et ungt hold og ligger meget vægt på at bygge op ung talent og det kan jeg vildt godt lide. Derfor sætter jeg måske ikke forvetningerne helt i top 3 men tæt på! Jeg vil bidrage masser af selvtillad til holdet med at hjælpe min smasser så meget jeg kan. Jeg glæder mig meget til at komme igang med indørs igen, jeg har haft en lang men nødvendig pause og er nu klar til at komme stærk ind igen og jeg er glad for at det bliver i Fortuna.” Siger Berglind

Mvh

Klaus Guldbrandt Lauritzen

Mobil 21212128

Udgivet i Alle nyheder, Liga, Nyt fra klubben.