Nyheder

Kalenderen

Kalenderen trækker nu kampprogram fra DVBF for Liga, 2. Div damer og Danmarksserien. Read more.
Dybbøl BANK!

Så nåede Fortuna Odenses Herre Danmarksseriehold frem til første turneringskamp. Søndag d. 8/10-2017 udgik turen til Sønderborg fra Klostermarkhallen med Read more.
TEAM BUILDING – MED LIVET SOM INDSATS

I weekenden 22-24 september var vi (Fortunas Liga Damer) på team building tur på en svensk ødegård. Turen begyndte fredag Read more.
Opstartsfest

Fortuna Odense Volley inviterer hermed vores medlemmer over 18 til opstartsfest Lørdag den 9. september kl. 17 til ?? Prisen Read more.
Træningstider for 2017-2018

Træningstider, steder og trænere for den kommende sæson kan findes under menupunktet Træning her på siden. Så er du ung Read more.
Træneren er på plads !

Fortuna Odense Volley startede inden sidste sæson projekt “Bæredygtig volley”. I en erkendelse af at økonomien ikke er til at Read more.
Indkaldelse til generalforsamling

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FORTUNA ODENSE VOLLEY LØRDAG D. 1. APRIL 2016 KL. 18.00 I KLUBLOKALET I KLOSTERMARKSHALLEN Dagsorden Read more.
Fortunas ligadamer har brug for DIG !

Fortunas ligadamer har brug for DIG ! Se reklamefilmen HER Read more.
Godt nytår!

Fortuna ønsker alle tidligere, nuværende og kommende medlemmer og deres familier et rigtig godt nytår. Vi glæder os til at Read more.
Julestævnet aflyst

Vi har desværre modtaget for få tilmeldinger til at det er muligt at afvikle vores Julestævne på en ordentlig måde Read more.