Nyheder

NY SAMARBEJDSPARTNER
NY SAMARBEJDSPARTNER Go2Fitness og Fortuna Odense har indgået et samarbejde således alle klubbens medlemmer kan træne til fordelagtige priser. Resten Read more.
Nyt omkring sæsonen 2018/19
Så nærmer den nye sæson sig med hastige skridt. Herunder kan I finde træningstiderne for den kommende sæson, samt info Read more.
Trænerteam til Ligaholdet
Vi er godt og vel ved at have styr på trænerteamet og er glade for at kunne meddele at Britt Read more.
Generalforsamling d. 4/4 – Årets beretninger
Her under kan du hente beretningerne for 2017 forud for årets generalforsamling på onsdag d. 4/4. Husk at det er Read more.
Indkaldelse til generalforsamling
INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FORTUNA ODENSE VOLLEY ONSDAG D. 4. APRIL 2018 KL. 17.30 I KLUBLOKALET I KLOSTERMARKSHALLEN   Read more.
Året der gik
Så fik vi afsluttet året sidste træning og en hyggelig en af slagsen. Først havde vi en vellykket juleafslutning for Read more.
FORTUNA HDS – NR. 1 I TURNERING OG POKAL!
  Med den sidste turneringskamp mod Kolding VK søndag d. 3. december, som endte med en sejr på 3-1 (efter Read more.
Ny tøjaftale og webshop
Vi har, de næste 3 år, lavet en tøjaftale med Craft og Free Concept. I den forbindelse er der blevet Read more.
Endnu en omgang fællesspisning mandag d. 20/11 i tutten
Endnu en omgang fællesspisning mandag d. 20/11 i tutten På mandag d. 20/11 er der igen mulighed for at få en nem omgang aftensmad til alle klubbens medlemmer. Alle er velkomne, men vi vil gerne have en tilkendegivelse af hvor mange der kommer af hensyn til indkøb. Mere om tilmelding – se sidst i Read more.
Vi ligger stadig nr. 1 i HDS!
På en kold november-morgen kl. 7:30 d. 11/11-17 mødtes drengene fra Herre Danmarksserie (HDS) ved Klostermarkhallen, for at skulle tage Read more.