Nyheder

Træningstider for 2017-2018

Træningstider, steder og trænere for den kommende sæson kan findes under menupunktet Træning her på siden. Så er du ung Read more.
Træneren er på plads !

Fortuna Odense Volley startede inden sidste sæson projekt “Bæredygtig volley”. I en erkendelse af at økonomien ikke er til at Read more.
Indkaldelse til generalforsamling

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FORTUNA ODENSE VOLLEY LØRDAG D. 1. APRIL 2016 KL. 18.00 I KLUBLOKALET I KLOSTERMARKSHALLEN Dagsorden Read more.
Fortunas ligadamer har brug for DIG !

Fortunas ligadamer har brug for DIG ! Se reklamefilmen HER Read more.
Godt nytår!

Fortuna ønsker alle tidligere, nuværende og kommende medlemmer og deres familier et rigtig godt nytår. Vi glæder os til at Read more.
Julestævnet aflyst

Vi har desværre modtaget for få tilmeldinger til at det er muligt at afvikle vores Julestævne på en ordentlig måde Read more.
Torsdag kl. 19.30

Ligadamerne møder Elite Volley Aarhus torsdag aften i Klostermarkhallen. Kampen starter kl. 19.30 Kom ud og bak op om pigerne. Read more.
Volleyball skal ses LIVE!

Men skulle du alligevel være forhindret, kan du følge scoren i hver enkelt kamp her: http://volleyball.dk/index.php/turneringer/livescore Read more.
Hold dig informeret

Husk at du kan abonnere på Nyhedsbreve og Pressemeddelelser ved hjælp af den form der dukker op nederst på siden. Read more.
Kalenderen

Så er Liga og 2. divisionskampene at finde i kalenderen. Kalenderen synkroniserer direkte med DVBFs kalender. Du kan filtrere kalenderen Read more.